Stories Around the world

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Benvolguts! Som els alumnes del grup de llengües de la «Veu dels 20». És un grup format per docents d’anglès, tant a primària com a secundària. A aquest curs de podcasting han sigut moltes les diverses experiències viscudes relacionades tant amb aspectes tècnics com de llenguatge radiofònic.

Respecte d’allò tècnic, hem aprés a enregistrar amb una bona qualitat de so (mitjançant l’ús d’esponges o l’elecció d’un lloc adequat de gravació), a editar per mitjà del programa Audacity o a fer bon ús de recursos audiovisuals des de Jamendo. També hem conegut les diverses llicències establertes a Creative Commons.

Pel que fa a la gravació, es tracta d’un programa d’entreteniment en anglès amb diverses seccions i continguts. Alguns d’aquests són notícies estranyes, embarbussaments, endevinalles, novetats culturals, etc. Durant la gravació hem tingut en compte les principals característiques del llenguatge radiofònic.

Per concloure, cal afegir que l’experiència ha sigut enriquidora i ens sentim motivats per portar a terme nous projectes endavant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .